Prisinformation

ProvisionsInkasso innebär att vi bara tar betalt av dig om din kund betalar. Vi tar då ut en provision på 50 % av inkasserat kapitalbelopp och dröjsmålsränta. Inga uppläggningsavgifter tillkommer.

Om vi misslyckas så står vi för alla kostnader som uppkommer i ärendet.

Beställ ProvisionsInkasso

Läs fulltändiga villkor för ProvisionsInkasso

När du lämnar in ett ärende så godkänner du våra Allmänna villkor.

Är din kund privatperson, HB eller KB godkänner du också Personuppgiftbiträdesavtalet. Vi har upprättat det här avtalet för att förenkla för dig som personuppgiftsansvarig. Du är ju ansvarig för att vi behandlar dina kunders personuppgifter på korrekt sätt.

Här kan du ladda ner PDF-blanketter för beställning ProvisionsInkasso. Ladda ner blanketten, spara den på din dator och följ instruktionerna.

För att det ska fungera enligt instruktionerna måste du ha Adobe Acrobat Reader som standardapp för PDF-filer. Öppnar du filen i en webbläsare kan du i de flesta fall fylla i blanketten, spara den på din dator och bifoga den i ett mail.

Den här filen använder du om du är ny kund.

Den här filen använder du om du redan är kund.

Andra sätt att beställa:

Vill du inte fylla i beställningsblankett kan du kan istället skicka fakturorna direkt till vår info-mail: info@kreditbevakarna.se – skriv att du vill beställa ProvisionsInkasso, har du tillgång till ditt kundnummer och gäldenärens organisationsnummer/personnummer skriver du dit det också.

Till de kunder som tidigare använt formulären erbjuder vi också WebbInkasso. Med WebbInkasso kan du beställa inkasso men även titta på dina ärenden, lämna meddelanden, rapportera betalningar och skriva ut rapporter.

Hör av dig till oss om du är intresserad så skickar vi över inloggningsuppgifter för WebbInkasso. Hör också av dig om du har några andra frågor.