Om KreditBevakarna

KreditBevakarna - ett inkassoföretag

KreditBevakarna finns i Linköping och har arbetat med inkassoverksamhet sedan 1982. Vår långa erfarenhet av inkassobranschen gör att du kan vända dig till oss med förtroende. Vi erbjuder dig prisvärda alternativ när det gäller inkasso, utlandsinkasso och kreditupplysningar. Du väljer själv om du vill bli årsabonnent eller lämna in ett enstaka ärende. Vi har fasta priser på alla våra tjänster, du ska veta vad det kostar innan du beställer något.

Integritet och yrkesstolthet

Hos oss på Kreditbevakarna är integritet och yrkesstolthet två ledstjärnor. Att bedriva inkassoverksamhet ställer ett stort ansvar som vi tar på fullt allvar. Vi tillämpar inkassolagen och bedriver vår verksamhet enligt god inkassosed. För att kunna erbjuda bästa möjliga service uppdaterar vi oss också ständigt och håller oss ajour med nya lagar och förordningar.

Personligt och lyhört inkassoföretag

KreditBevakarna är ett inkassoföretag som ger dig ett personligt bemötande. Vi visar lyhördhet mot dig som kund samtidigt som vi är professionella och hjälper till att driva in dina fordringar. Även om första prioritet är att driva in fordringar så är vi ändå varsamma i kontakten med dina kunder. Vi värnar därför alltid om dina kundrelationer.

Flexibelt och anpassningsbart inkassoföretag

Som ett inkassoföretag med stor erfarenhet kan vi på KreditBevakarna också anpassa oss efter våra kunders särskilda behov och önskemål. Vill du ha hjälp med något från kreditupplysningar till indrivning är du alltid välkommen att höra av dig. Har vi inte den tjänst du efterfrågar så är vi ändå alltid öppna till att hitta en lösning.