Våra inkassotjänster

Våra inkassotjänster

Påminnelse, kalender

Påminnelser

Du överlåter åt oss att påminna dina kunder. När det är dags för påminnelser sänder du oss ett underlag och vi skickar en påminnelse till din kund. När du visar att du har kopplat in ett ombud så kommer kunden att prioritera din faktura. Det här är en intressant tjänst om du vill förbättra arbetet med kundreskontran.

Läs mer om tjänsten påminnelser

Inkasso, få betalt

Inkasso

När det gäller inkasso erbjuder vi både vanligt inkasso, provisionsinkasso och efterbevakning. Vi har också specialtjänster som konkurshot, konkursansökan och avhysning av hyresgäst och bostadsrättsinnehavare. Inom ramen för inkasso hjälper vi dig också med delgivning av handlingar.

Läs mer om inkasso

Provisionsikasso, vågskål

ProvisionsInkasso

Provisionsinkasso innebär att vi står för alla kostnader i ett ärende om vi misslyckas driva in dina fakturor. Lyckas vi så tar vi en provision på 50 % av kapital och dröjsmålsränta. Det här kan vara ett intressant alternativ när du t ex har fakturor på mindre belopp.

Läs mer om provisionsinkasso

Utlandsinkasso, jordglob

UtlandsInkasso

Inom ramen för ett internationellt samarbete mellan inkassoföretag erbjuder vi våra kunder utlandsinkasso. Det här samarbetet gör att vi kan ge dig konkurrenskraftiga priser även inom det här området. Tjänsten kräver ett abonnemang hos oss.


Läs mer om utlandsinkasso

Kreditupplysningar, sök

Kreditupplysningar

I samarbete med Syna AB erbjuder vi kreditupplysningar och kreditinformation till låga priser. Du beställer tjänsterna direkt på vår webbplatsen. Per telefon kan du även beställa kreditupplysningar från många olika länder. Tjänsten kräver ett abonnemang hos oss.

Läs mer om kreditupplysningar

Juridisk Konsultation, människor

Juridisk konsultation

När det blir tvist om ett inkassoärende är det viktigt att få bra rådgivning. Vi erbjuder därför våra kunder kvalificerad juridisk service. Vår samarbetspartner inom det här området är Consilio Advokatbyrå.

Läs mer om juridisk konslutation